Juli

3 juli:  Samtidigt som Almedalsveckan äger rum är Stefan Löfven på valturné runt Sverige men det hindrar inte statsministern från att se åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz i fotbolls-VM.
Foto: Stefan Mattsson

4 juli:  En svensk man i 20-årsåldern har häktats för våldtäkt på Rhodos. Aftonbladet besöker den grekiska ön vid flera tillfällen under juli och både svenska turister och bosatta ungdomar vittnar om osäkerheten på bargatan. Här grips en annan man framför ögonen på Aftonbladets team.
Foto: Robin Lorentz-Allard.

Läs hela artikeln här

7 juli:  KRIS, kriminellas revansch i samhället, hyllades under Almedalsveckan eftersom de tillbringade en stor del av sin tid i Visby med att stå i vägen för nazistiska NMR.
Foto: Björn Lindahl

7 juli:  Sverige åker ur fotbolls-VM efter förlust mot England. Victor Lindelöf kramas om av en brittisk spelare.
Foto: Peter Wixtröm

10 juli:  De 13 pojkarna som varit instängda i en grotta i Thailand i 17 dagar har räddats och förs med ambulans till sjukhuset. Storyn om pojkarna i grottan blev en världsnyhet under de dryga två veckor som räddningspådraget pågick .
Foto: Krister Hansson

14 juli:  En som inte fått nog av fotboll är prins Oscar som firar mammas födelsedag, Victoriadagen, på Öland med att kicka lite. Bilderna på den fotbollsspelande prinsen blev såklart populära i Tyskland vars flagga prydde bollen.
Foto: Carolina Byrmo

15 juli: Frankrikes Paul Pogba jublar framför Aftonbladets fotograf efter 4–2-segern i VM-finalen mot Kroatien.
Foto: Pontus Orre

15 juli:  Frankrikes president Emmanuel Macron jublar i ösregnet framför Rysslands president Vladimir Putin och Kroatiens president Kolinda Grabar-Kitarovic efter VM-finalen.
Foto: Pontus Orre

15 juli:  USA:s president Donald Trump landar med Air Force One i Helsingfors inför toppmötet med Vladimir Putin. Aftonbladet rapporterade direkt från mötet.
Foto: Peter Wixtröm

16 juli:  Kvinnor utklädd till ”handmaidens”, från serien ”Handmaid’s tale” (baserad på boken med samma namn, eller ”Tjänarinnans berättelse” på svenska, av Margaret Atwood) protesterar i Helsingfors under toppmötet.
Foto: Peter Wixtröm

18 juli:  Kårböle utanför Ljusdal evakueras efter skogsbränderna som härjar i området.
Foto: Stefan Jerrevång

21 juli:  Sent på kvällen rullar brandbil efter brandbil från Polen upp mot Ljusdalstrakten genom Sverige. De polska brandmännen ska hjälpa till med släckningsarbetet av skogsbränderna.
Foto: Carolina Byrmo