Augusti

4 augusti:  Prideparaden i Stockholm som 2018 var värdstad för Europride.
Foto: Pontus Orre

5 augusti:  Aftonbladet får en exklusiv intervju med Carola i hennes nya hem i slottsparken vid Steninge slott. ”När jag åker in genom slottsgrindarna så lämnar jag jobbet”, säger hon.
Foto: Carolina Byrmo

Läs hela intervjun här

5 augusti:  Katarina Söderberg får en kram vid minnesstunden för hennes 20-årige son Eric Torell. Eric, som hade Downs syndrom, sköts ihjäl av polisen i centrala Stockholm den 2 augusti 2018 när han viftade med en leksakspistol. Eric Torell hyllades också med en stor mc-kortege genom Stockholm.
Foto: Pontus Orre

Läs mer här

11 augusti:  Polisen brottar ner en man i samband med demonstrationer vid ett torgmöte som det högerextrema, nystartade partiet Alternativ för Sverige höll på Sergels torg i Stockholm.
Foto: Peter Wixtröm

14 augusti:  Statsministerkandidaterna Stefan Löfven och Ulf Kristersson besöker Göteborg dagen efter att svartklädda personer har tänt eld på ett 80-tal bilar på olika platser i Göteborgsområdet.
Foto: Peter Wixtröm

15 augusti:  Aftonbladet arrangerar Rockbjörnen i Kungsträdgården i Stockholm. The Vamps, Peg Parnevik samt Rebecca & Fiona är några av artisterna som uppträder.
Foto: Carolina Byrmo

18 augusti:  Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson med sin dotter Erika som firar sin 16-årsdag på restaurang L’Avventura i Stockholm.
Foto: Robin Lorentz-Allard

20 augusti:  Stina Olsson, 9, pussar på ponnyn Storm som var nominerad som Årets djurhjälte. Stina har den sällsynta sjukdomen Perthes vilken gjorde att hon fick väldigt ont, fick sitta i rullstol och blev deprimerad. Men tack vare kompisen Storm mår hon mycket bättre i dag.
Foto: Pernilla Wahlman

Läs mer här

27 augusti:  Stefan Löfven får en varmkorv av SSU:s ordförande i Järfälla,  Christopher Lindvall, efter Aftonbladets stora partiledardebatt. Hela debatten går fortfarande att se för den som är intresserad.
Foto: Lotte Fernvall

Se hela debatten här

28 augusti:  Rögles Olle Liss fotograferas till Sportbladets SHL-bibel som släpptes i butik den 12 september. Den 164 sidor tjocka tidningen innehöll – som vanligt – allt inför årets hockeysäsong.
Foto: Anders Deros

28 augusti:  Aftonbladets reporter Staffan Lindberg och fotograf Andreas Bardell gör ett reportage om en av Tysklands många lagliga bordeller. Efter tjugo år i bordellreceptioner har Maria, 66, lärt sig en hel del om våldsamma män. ”Det gäller att behandla dem som barn, då går det bra.”
Foto: Andreas Bardell

Läs hela reportaget här

29 augusti:  En glad Ebba Busch Thor på väg in till Sveriges Radios stora partiledardebatt.
Foto: Lotte Fernvall

31 augusti:  Läkaren och professor emeritus Elisabeth Hultcrantz undersöker Leyla, 11. I över ett år har hon legat apatisk på asylboendet i Horndal och är ett av många flyktingbarn som fått diagnosen uppgivenhetssyndrom.
Foto: Magnus Wennman

Läs reportaget här